ΣΠΑΡΤΗ. Σε μια συνεδρίαση που τα είχε όλα, εκτός από χώρο για τους δημότες και τα ΜΜΕ, ακούστηκαν πολλά και διάφορα. Κάποια από εκείνα που έξαναν ιδιαίτερη εντύπωση για την έμπνευση αλλά και την διατύπωση ήταν τα εξής:

Αλέκος Βουνάσης: « Στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία οι διαδηλωτές δεν ήταν όλοι Ναζί και Φασίστες, αλλά όλοι οι Ναζί και οι Φασίστες ήταν στο συλλαλητήριο…»

Βαγγέλης Βαλιώτης: « Δεν υπάρχει γραφείο, χώρος, για να παραχωρήσει ο Δήμος στην παράταξη «Ελπίδα», εκτός και αν εξυπηρετηθεί από υπάλληλο του Δήμου στον χώρο που εργάζεται (ο υπάλληλος)…»

Βασίλης Σκρουμπέλος: « Ο Δημήτρης Καφεντζής (πρόεδρος της Τ.Κ. Αγόρινανης) δεν είχε εξουσιοδότηση από τους Προέδρους των Τ.Κ. της Δ.Ε. Πελλάνας για την διεκδίκηση και εκ μέρους τους της Περιβαλλοντικής Μελέτης για τον Β. Ταύγετο»

Χρήστος Αλεξάκος: « Η διαφοροποίηση τριών Αντιδημάρχων στην χωροθέτηση του ΚΔΑΥ «καίει» τη μελέτη Βαλιώτη…»

Επίσης μεταξύ άλλων ακούστηκε από τα χείλη του Προέδρου του Σώματος ότι ο επικεφαλής της Ελπίδας Χρ. Αλεξάκος προτάσσει τη λύση ΤΕΡΝΑ στη διαχείριση των απορριμμάτων (!), από τα χείλη του Δημάρχου ότι υπάρχει θετική εξέλιξη στο θέμα του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης (;) και από τα χείλη ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου ότι η αντιπεριφερειάρχης Τζανετέα πρέπει να δείξει μέτρα και πρόστιμα που επέβαλε για την προστασία του Ευρώτα (…)

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr