ΣΠΑΡΤΗ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας αποφάσισε στις 21 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα που αποφάσισε η κυβέρνηση, οι πλειστηριασμοί να γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικοί, να απαντήσει με παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Σπάρτης 21/2 ώρα 10 π.μ. όπου μαζί με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, θα απαιτήσουν:
«Καμιά κατάσχεση πρώτης, δεύτερης κατοικίας ή χωραφιού από δάνεια που βρίσκονται στο "κόκκινο", συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ. Διαγραφή των τόκων και "κούρεμα" του κεφαλαίου σε ποσοστό 30% για επαγγελματικά δάνεια μέχρι 200.000 ευρώ των φτωχών αγροτοκτηνοτρόφων και ψαράδων».

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λακωνίας καλεί επίσης τους μικρομεσαίους αγρότες και αγρότισσες στο συλλαλητήριο των εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων του κινήματος ενάντια στο περιφερειακό «αναπτυξιακό συνέδριο» της κυβέρνησης στην Τρίπολη, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, στην πλ. Αγίου Βασιλείου στις 6:00μμ. Σύνθημα των κινητοποιήσεων το «Όλοι στον Αγώνα! Θα νικήσουμε!»