Εμμανουήλ Δ. Κουκούτσης
Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στης 11:00 π.μ στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος της Σπάρτης στο Β Νεκροταφείο Σπάρτης τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 89χρονου Εμμανουήλ Δ. Κουκούτση.

Βιργινία Ιωαν. Πανδή
Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στης 9:30 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Γύθειο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βιργινίας Ιωαν. Πανδή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιωάννης , τα παιδιά της Ευτυχία - Γεώργιος Κυριάκης, Κωνσταντίνος - Μαρία Πανδή και Άννα Πανδή, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Η. Ασπιώτης
Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Η. Ασπιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παδιά του Ηλίας, Βιργινία, Σταύρος και Μιρέλλα και οι λοιποί συγγενείς του.

Νίκωνας Γ. Γαλάνης
Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βασσαρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νίκωνα Γ. Γαλάνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία , τα παιδιά του Ιερέας Ανάργυρος Γαλάνης, Κατερίνα και Ιωάννης Κούρος, ο αδερφός του Άναργυρος Γαλάνης, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μελέτιος Σ. Περγαντής
Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Μελέτιου Σ. Περγαντή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ζώη - Παναγιώτης Σωτηροπούλου Περγαντή και Σταύρος - Ματίνα Περγαντή Φουντούκη, τα αδέρφια του Νικόλαος και Άννα, τα εγγόνια του Μελέτιος, Παντέλης, Αικατερίνη, Κωνστανίνα, Αικατερίνη και Παναγιώτα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Μ. Αλεξανδροπούλου
Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Αγιος Ιωάννης τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Αναστασίας Μ. Αλεξανδροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της, τα εγγόνια της, το δισέγγονο της , τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Χ. Κακαλέτρη
Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Χ. Κακαλέτρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Μαρία και Ηλίας , τα εγγόνια της Νικόλαος, Σωτηρία και Παναγιώτα, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.