Η ανάμνηση πολλές φορές είναι ο τρόπος να δούμε τα γεγονότα καλύτερα, γιατί έχουμε πλέον την ευχέρεια να «διορθώσουμε» τα πράγματα όπως θα θέλαμε να είναι…

Είμαστε ευτυχείς γιατί οι αναμνήσεις σας από τη συνεργασία μας δεν έχουν καμία ανάγκη «διόρθωσης».

Όλοι εμείς από το «Κτήμα Νερόμυλος», στις Αμύκλες Σπάρτης, εκφράζουμε τις καλύτερες ευχές προς όλους σας με την ελπίδα ότι το 2018 θα είναι μια χρονιά που η ευτυχία δεν θα λείψει από κανένα σπιτικό και το χαμόγελο θα υπάρχει σε κάθε πρόσωπο.

«Άνοιξη - Καλοκαίρι 2017» και στο «Κτήμα Νερόμυλος», ένα θαυμάσιο άλμπουμ από στιγμιότυπα συμπληρώνει τα 20 χρόνια λειτουργίας του χώρου μας, αποτελώντας παράλληλα την πιο αυθεντική επιβράβευση των Προτάσεων και των Υπηρεσιών που παρέχονται στο διακεκριμένο χώρο συνεστιάσεων κι εκδηλώσεων.

Όλοι εσείς που επιλέξατε το «Κτήμα Νερόμυλος» για τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας είστε πλέον φίλοι. Είστε όμως και αγγελιοφόροι της πρότασης μας. Γι' αυτό σας ευχαριστούμε.
Πρόταση που δεν είναι άλλη από την προσιτή πολυτέλεια και την αξεπέραστη ποιότητα σε υπηρεσίες και προϊόντα που αξίζουν να απολαμβάνουν όλοι οι συνάνθρωποι μας στις μοναδικές στιγμές της ζωής τους.

Αρμονία, αισθητική, γούστο, πρόβλεψη, συνεργασία, ετοιμότητα, επαγγελματισμός, συνέπεια, αμεσότητα, αρτιότητα, είναι όροι που χαρακτηρίζουν τη συνεργασία μας στο «Κτήμα Νερόμυλος».

Με την εμπειρία ετών, τόσο στην ανθρώπινη συνεργασία όσο και στον κλάδο της διακεκριμένης εστίασης, εξασφαλίζουμε απλές αλλά περιζήτητες ιδιότητες όπως η ακλόνητη νοστιμιά, η απόλυτη εξυπηρέτηση και η ανθρώπινη συνεννόηση.

Αυτές είναι οι βασικές αρχές μας που αναγνωρίζετε και εκτιμάτε, αναδεικνύοντας το «Κτήμα Νερόμυλος» στην υψηλότερη θέση προτίμησης και αξιολόγησης.

Είμαστε και πάλι έτοιμοι να σας υποδεχθούμε τη νέα περίοδο «Άνοιξη - Καλοκαίρι 2018» με δοκιμασμένες - αγαπημένες αλλά και νέες ιδέες - προτάσεις που φέρουν πάντα τη αυθεντική υπογραφή μας.

Σας ευχαριστούμε για την αναγνώριση και την εκτίμηση.


Γιάννης Τρουγκάκος
Μαρία Τρουγκάκου / Γεωργακοπούλου