Γεώργιος Οικονομόπουλος
Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Γεωργίου Οικονομόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παρασκευή , τα παιδιά του Δημήτρης , Μαρία και Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς του.


Θεοφανίω (Χήρα) Π. Βασιλειάδη
Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στις Β’ Εργατικές Κατοικίες Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Θεοφανίως Π. Βασιλειάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι συγγενείς και φίλοι της.


Ευγενία Γ. Μπουγάδη
Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Μυστρά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ευγενίας Γ. Μπουγάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Γεώργιος , τα παιδιά της Χρήστος και Ελένη, Ποτούλα και Ευστρατάτιος , Κατερίνα και Πέτρος , τα εγγόνια της Γιώργος , Παναγιώτης , Άντα, Ευγενία , Γιώργος, Χρήστος, Ηλίας και Κωνσταντίνος, τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Ι. Πετράκου
Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Χρύσαφα τελείται το τρίχρονο μνημόσυνο της Γεωργίας Ι. Πετράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νίτσα - Ηλίας Κοντάκος, Παναγιώτα - Σπύρος Πετράκος, Χριστίνα - Δημήτρης Μαρκουτσάς και Νίκη Πετράκου, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της, και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Ν. Ζαχαράκης
Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στον Θεολόγο τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ν. Ζαχαράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγος του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του, και οι λοιποί συγγενείς του.

Αριστείδης Η. Μάρκος
Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Βαμβακούς τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αριστείδη Η. Μάρκου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαριάνθη Β. Δάβου (Μαρίνη)
Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ώρα 8:00 πμ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαριάνθης Β. Δάβου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Βασίλειος, τα παιδιά της Αγγελική και Βάιος Πολύζος, Φώτιος Δάβος , Σταυρούλα (Χήρα) Γ. Κυρκίρη και Χριστίνα Δάβου, τα αδέρφια της Χαρίλαος, Ιωάννης, Φωτεινή τα εγγόνια της Λευκοθέα, Σεραφείμ, Ευγενία – Ειρήνη, Ευστράτιος, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Σαράντος Ι. Λίγκρης
Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Σαράντου Ι. Λίγκρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Αποστόλης – Γεωργιά Λίγκρη, Παρασκευή – Μπετναβσκη Λίγκρη και Πολυξένη Κανελλοπούλου Λίγκρη, τα ανίψια του Παναγιώτα, Ιωάννης και Αναστασία και οι λοιποί συγγενείς του.

Αδαμαντία Η. Βελισσάρη
Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στης 8:30 πμ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αδαμαντίας Η. Βελισσάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ηλίας, τα παιδιά της Αποστόλης – Παναγιώτα Βελισσάρη και Αθήνα – Γεώργιος Καφήρας, τα εγγόνια Ηλίας, Γεώργιος, Μαρία, Ηλίας – Παναγιώτης και Κωνσταντίνος, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.