ΣΚΑΛΑ. Όπως γράφει ο Ηλίας Παναγιωτακάκος «μετά την ομολογουμένως θετική ανακοίνωση του κυβερνητικού Βουλευτή κ. Στ. Αραχωβίτη για έκτακτη χρηματοδότηση για : Έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 130.000 ευρώ για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α’ Γυμνασίου/Λυκείου Σπάρτης, από το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μπαίνουν εύλογα ερωτήματα όπως:

- Το Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη δεν δικαιούται έκτακτη επιχορήγηση για την αποκατάσταση ιδιαίτερα το ταρτάν του στίβου που καταστράφηκε από τις πλημμύρες του 2015 (υπάρχει μελέτη)... Εκεί δεν αθλούνται παιδιά του στίβου, ακαδημίες ποδοσφαίρου και ο ΑΣΤΕΡΑΣ Βλαχιώτη, ομάδα πρωτοπόρος της Γ΄Εθνικής;

- Ακόμα αναμένουμε την έκτακτη επιχορήγηση που εδόθη σε άλλους Δήμους για την θεομηνία του 2017 (υπάρχει μελέτη)

- Ακόμα αναμένουμε την επιστροφή του ποσοστού της έκπτωσης 600.000 ευρώ,από την επιχορήγηση του 1.200.000 ευρώ. Υπενθύμιση: Ο Δήμος Ευρώτα έχει πληγεί τρία συνεχή χρόνια από ακραία καιρικά φαινόμενα, με πολυεπίπεδες επιπτώσεις σε υποδομές, στο αστικό, επαγγελματικό και αγροτικό κεφάλαιο.

Λύση τώρα γιατί όπως φαίνεται λεφτά υπάρχουν...αρκεί να υπάρχει αντικειμενική πολιτική βούληση. Υπάρχει;»