ΜΟΛΑΟΙ. Την Δευτέρα 29/1/2018 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ορθολογική Αντιμετώπιση Τραύματος» της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Μολάων.

Το πρόγραμμα έγινε υπό την αιγίδα του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ) και διεύθυνε ο Διευθυντής του προγράμματος ATLS (Advanced Trauma Life Support) του Πανεπιστήμιου Αθηνών, θωρακοχειρουργός κ. Μιχάλης Γεραζούνης πλαισιωμένος από πενταμελή ομάδα έμπειρων νοσηλευτών- εκπαιδευτών.

H αναπληρωτής Διοικητης κ. Κατερίνα Μανωλάκου ευχαριστεί θερμά τον κ. Γεραζούνη και την ομάδα των εκπαιδευτών του ATLS κ.κ. Βαγγελιώ Καραμιχάλη, Μαίρη Ρούση, Μαρία Γαμβρούλη, Παναγιώτη Ψα και Σοφία Μάλλιου για την αφιλοκερδή και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού της ΝΜ Μολάων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον απόντα, για λόγους υγείας, συντονιστή του προγράμματος κ. Γιάννη Κατσινέλη που είχε αναλάβει την οργάνωση του σεμιναρίου στην Λακωνία. Το όλο εγχείρημα δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την συμβολή του χειρουργού της ΝΜ Σπάρτης, κ. Σπύρου Αρναούτου, που μας έφερε σε επαφή με την ομάδα του ATLS.

Ευχαριστείς επίσης πολύ την τοπική κοινωνία για την στήριξή της και συγκεκριμένα:
•το Γυμνάσιο Μολάων για την θερμή ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για παραχώρηση αιθουσών
•τους επαγγελματίες εστίασης κ.κ. Θεοδωρακάκο Γιώργο («ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ»), Καναβάρου Βίκυ («ΤΖΑΝΤΕ»), Κολλιάκο Κυριάκο («ΦΑΝΑΡΙΑ»), Λεγάκη – Μανίκη Ο.Ε. («ΠΛΑΤΕΙΑ»), Τζώρτζη Δέσποινα («ΛΕΩΦΟΡΟΣ») για την δωρεάν προσφορά των γευμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου
•το ξενοδοχείο του κ. Ζουρντού Σπύρου («GEORGIA») στην Ελιά για την πολύ φιλική τιμή για την διαμονή των εκπαιδευτών.