ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Η τουριστική σαιζόν ξεκινά για το 2018 και η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει προγραμματίσει και ήδη πραγματοποιεί «μπαράζ» προβολής του τουριστικού της κεφαλαίου.

Ισχυρό μέσον προβολής αποτελούν οι διεθνείς εκθέσεις, που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των εθνικών οργανισμών τουρισμού , όπως ο ΕΟΤ, των περιφερειών, των διεθνών γραφείων και πρακτορείων τουρισμού, των ξενοδοχειακών ομίλων, των αεροπορικών και ατμοπλοϊκών εταιρειών, των επιχειρηματιών κρουαζιέρας, των πάσης φύσεως επιχειρηματιών φιλοξενίας, εστίασης, παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, υγείας και ευεξίας, αθλητισμού, τέχνης, θρησκευτικών αναζητήσεων, πολιτισμού, σπορ κλπ.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει στις εκθέσεις «Salon de vacances» στις Βρυξέλλες 1 - 4 Φεβρουαρίου, BIT στο Μιλάνο 11- 13 Φεβρουαρίου, GREKLAND PANORAMA στη Στοκχόλμη 16 - 18 Φεβρουαρίου, IFT στο Βελιγράδι 22 - 25 Φεβρουαρίου, FERIE FUR ALLE στη Δανία 24- 26 Φεβρουαρίου, ITB στο Βερολίνο 7 - 11 Μάρτη, MITT στη Μόσχα 13 - 15 Μαρτίου.

Στους χώρους προβολής θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου και μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε Πελοποννήσιος επιχειρηματίας, χωρίς κανένα κόστος για τη συμμετοχή του.
Σε όλες τις εκθέσεις θα υπάρχει δυνατότητα προώθησης διαφημιστικού υλικού, κατά προτίμηση στην τοπική γλώσσα ή στην αγγλική.

Στις εκθέσεις της Δανίας, της Μόσχας και του Μιλάνο η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα εκπροσωπηθεί από τη Σύμβουλο Τουρισμού και Πολιτισμού Μαντώ Μπελεγρή.

Στα πλαίσια της έκθεσης ΒΙΤ του Μιλάνο και σε συνεργασία με το Ελληνικό Προξενείο και την «Ιταλική Φιλελληνική Εταιρεία» η εκπρόσωπος της Περιφέρειας προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει ως ομιλήτρια στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9/2 στη Βιβλιοθήκη “Sormani” επ ευκαιρία της «Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας» . Στους ομιλητές και στους συμμετέχοντες θα προσφερθούν διαφημιστικά έντυπα της Πελοποννήσου.