Βασίλειος Ρουμελιώτης
Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στης 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται η κηδεία του 88χρονου Βασίλειου Ρουμελιώτη. Στη νεκρώσιμο ακολουθία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Γιάννης – Βενετία, Χρήστος – Ελένη και Χριστίνα, τα αδέρφια του, τα ανίψια του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνα Χ. Τζανετέα
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Χ. Τζανετέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέλφια της Νικόλαος και Φλωρεντία Ορφανού τα ανίψια της Βασίλης, Αρετή, Σταματία, Ηλίας, Δημήτρης, Χρήστος και Νίκος, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Πιερρινάκου
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στης 09:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Δαφνί τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Πιερρινάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιερρινάκος τα παιδιά της Ιωάννης – Σοφία, Κωνσταντίνος – Ευαγγελία και Σοφία – Αθανάσιος τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασίλειος Γ. Καργάκος
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασίλειου Γ. Καργάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέλφια του Θεμιστοκλής και Δημήτρης και οι λοιποί συγγενείς του.

Τριαντάφυλλη Χήρα Γ. Γκίκα «Λίτσα»
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Τιαντάφυλλης Γ. Γκίκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα εγγόνια της Χρήστος και Γιώργος, τα ανίψια της Μιχάλης και Αθανασία και οι λοιποί συγγενείς της.

Ματίνα Η. Γορανίτη
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ματίνας Η. Γορανίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παδιά της Στράτης – Αντωνία Γορανίτη και Μαργαρίτα Α. Αδαμοπούλου Γορανίτη , τα εγγόνια της Γιάννης, Εύη, Ηλίας, Πιπίτσα, Παναγιώτης και Γιάννης, τα δισεγγόνα της Ανδρέας, Κατερίνα και Αδάμ, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Κ. Μανδρώζου
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Κ. Μανδρώζου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς της Κωνσταντίνος και Ποτούλα , η αδελφή της Εύη , η γιαγιά της Σταυρούλα, οι θείες και ο θείος της Γεωργία , Σταυρούλα και Δημήτριος , τα ξαδέλφια της Γιώργος και Σίλια και οι λοιποί συγγενείς της .