ΒΑΧΟΣ. Ο Σύλλογος Βαχιωτών Λακωνίας τη Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποίησε με επιτυχία την ετήσια κοπή πίτας στο χωριό μας το Βαχό μετά την καθιερωμένη Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία.

Τα μέλη του Συλλόγου ευχαριστούν τους συγχωριανούς και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν το Σύλλογο για άλλη μια φορά.

Ευχαριστούν θερμά τον Πρωτοσύγκελο μας Πάτερ Συμεών που σε κάθε κάλεσμα είναι κοντά τους όπως και αυτή τη φορά και τους τιμά με την παρουσία του..
Ευχαριστούν θερμά τον Πατέρα Ευάγγελο Γκούμα και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την πολύτιμη βοήθεια τους και την άψογη συνεργασία.

Επίσης τιμούν πάντα με την παρουσία τους και τους ευχαριστούν θερμά τον κ.Μπουκουβάλα Ιωάννη Περιφερειακό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της ομάδας Ολυμπιακός Γυθείου, την κυρία Πατριανάκου Φεβρωνία πρώην Βουλευτή Νέα Δημοκρατίας.

Ευχές έστειλαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος, ο κ. Χριστουδουλάκος Αποστόλης - Δημοτικός Σύμβουλος, ο Περιφερειάρχης κ.Τατούλης Πέτρος, η Αντιπεριφερειάρχης κυρία Τζανατέα Ντία, ο κ. Αποστολάκος Γρηγόρης και η πρόεδρος της Παλλακωνικής Ένωσης κ. Μουσταφέλλου Ειρήνη.

To φλουρί κέρδισε η Διακουμάκου - Κοντάκου Πηγή (ΝΟ:39) και το δώρο ήταν μια εικόνα προσφορά του Προέδρου του Συλλόγου κ. Διακουμάκου Στέλιου.

Τα μέλη του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά τον ιδιοκτήτη κ. Γκλεζάκο Ιωάννη και το προσωπικό του καταστήματος "Ήταν Καιρός" για την πεντανόστιμη Βασιλόπιτα που προσέφερε.