ΣΠΑΡΤΗ. Μπορεί να απομένει ένας ολόκληρος χρόνος για την ενεργοποίηση των στρατηγείων των υποψηφίων για τον Δήμο Σπάρτης αλλά απ’ ότι φαίνεται η ενεργοποίηση νέων ανθρώπων δημιουργεί έντονη κινητικότητα.

Σύμφωνα με τις ζυμώσεις που καταγράφονται και τις κινήσεις που παρατηρούνται ο Σταύρος Αργειτάκος δεν παραιτείται της προσπάθειας και θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης ευελπιστώντας να αντλήσει από την φθορά του σημερινού Δημάρχου. Ωστόσο δεν θα είναι εύκολη η τρίτη προσπάθειά του για τον Δήμο Σπάρτης αφού το Πάσχα αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του ο Ηλίας Κανελλάκης. Μάλιστα ο περιφερειακός σύμβουλος και συνεργάτης του Πέτρου Τατούλη στις επαφές, που ήδη έχει επίσημα ξεκινήσει, από την ημέρα των εγκαινίων του συγκροτήματος Καλοειδή, συμπεριλαμβάνονται κι ενεργά στελέχη του Σταύρου Αργειτάκου στους οποίους επιφυλάσσει μάλιστα εξέχουσα θέση.
Αν κάποιος θεωρεί ότι έτσι περιπλέκονται τα πράγματα τότε δεν έχει ακόμα δει τίποτα. Γιατί τα πράγματα ανατρέπονται άρδην αν τελικά είναι θετική η απόφαση του Χρήστου Αλεξάκου να κατέλθη στο Δήμο Σπάρτης επικεφαλής διευρυμένου και διεισδυτικού σχήματος. Οι πληροφορίες θέλουν τον Χρήστο Αλεξάκο να αποφασίζει την κάθοδό του ή μη μέσα στον Φεβρουάριο.

Αυτά τα τρία πρόσωπα, Αργειτάκος, Αλεξάκος, Κανελλάκης, σηματοδοτούν μια προεκλογική αναμέτρηση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αφού αποτελούν βασικούς εκπροσώπους συγκεκριμένων τάσεων και αντιλήψεων για την Αυτοδιοίκηση που οι πολίτες του Δήμου Σπάρτης γνωρίζουν καλά. Οι λέξεις που θα μπορούσαν να προσδώσουν το περιεχόμενο των μέχρι τώρα κινήσεων είναι: Αργειτάκος / ανακύκλωση, Κανελλάκης / συμβιβασμός, Αλεξάκος / αποτέλεσμα.

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr