ΣΠΑΡΤΗ. Ο εμπορικός κόσμος της Σπάρτης είναι έντονα προβληματισμένος, Άλλοι έμποροι ανησυχούν για το ενδεχόμενο να κλείσει το ΚΕΕΜ ή να μειωθεί ο στρατός και το προσωπικό. Άλλοι αγωνιούν για το τι θα γίνει τελικά με την πεζοδρόμηση της Παλαιολόγου. Άλλοι βλέπουν φώς μέσα από τις εκπτώσεις και άλλοι απορούν γιατί ήταν αναγκαία η αλλαγή στη χρήση της πλαστικής σακούλας.

Το notospress.gr ζήτησε από το πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης κ. Παναγιώτη Φλώρο να απαντήσει σε ρωτήματα και να σχολιάσει την επικαιρότητα.

Ο νέος πρόεδρος μιλάει για τη ζημιά που θα επιφέρει η υποβάθμιση του ΚΕΕΜ. Μείωση κάθε χρόνο κατα 6.000.000€ απο 60 επιχειρήσεις της πόλης. Αναφέρεται στην θέση του Εμπορικού Συλλόγου σχετικά με την πεζοδρόμηση της Κ. Παλαιολόγου και τη διάνοιξη της Λυκούργου. Αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί σε άλλες πόλεις. Τονίζει ότι οι εκπτώσεις πετυχαίνουν όταν ο καταναλωτής έχει χρήματα να διαθέσει. Υπογραμμίζει ότι τις συγκεκριμένες Κυριακές κανείς δεν μπορεί να επιβάλει τη λειτουργία ή μη των καταστημάτων. Όσο για το τέλος στην πλαστική σακούλα το χαρακτηρίζει «έξυπνο φόρο».

Δείτε την συνέντευξη του Παναγιώτη Φλώρου, διάρκειας 14’