Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την υπεροχή της Βίκυ Κάβουρα όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Η γοητεία της τρέλανε τον γνωστό τραγουδιστή ο οποιος φαίνεται να έχει διαχρονική αδυναμία στις Σπαρτιάτισσες… (Γωγώ Βεργέτη)

Η Βίκυ, που ως γνωστόν την πρώτη πασαρέλα έκανε ως μικρό κορίτσι στη Σπάρτη (Σαλόνι Ομορφιάς / Αλάμπρα) για ένα χρονικό διάστημα ήταν μια από τις πιο σέξι ξανθιά της ελληνικής τηλεόρασης, και όταν φορούσε το μαγιό της τότε γύριζε όλη η παραλία να την κοιτάξει. Ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις εκπληκτικές της πόζες με μαγιό σε παραλίες της Αττικής και ενίοτε και της Λακωνίας.

Η Βίκυ Κάβουρα λοιπόν, για να μην κουράζουμε το θέμα είναι η νέα αγαπημένη του Χρήστου Χολίδη. Εδώ που τα λέμε ένας επιτυχημένος άντρας φαντάζει ακόμα περισσότερο επιτυχημένος στα μάτια των υπόλοιπων όταν τον στηρίζει μια εντυπωσιακή, καλλίγραμμη και εξίσου επιτυχημένη γυναίκα.

Η Βίκυ Κάβουρα είναι από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς της νέας γενιάς. Έχει παίξει σε αρκετά επιτυχημένα σήριαλ τα τελευταία χρόνια και έχει αποδείξει ότι εκτός από ομορφιά διαθέτει και ταλέντο. Η γλυκιά και εκρηκτική Βίκυ Κάβουρα είναι μια κοπέλα με ταλέντο αλλά χαρακτήρα που κάνουν κάθε άντρα να πέσει κυριολεκτικά στα πόδια της.
Ποιό είναι άραγε το μυστικό που τρέλανε τον Χρήστο Χολίδη..;