ΣΠΑΡΤΗ. Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Τζανετέα για τις επικείμενες αλλαγές των δομών των ενόπλων Δυνάμεων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εν αποστρατεία στελέχη του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών. Ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Ν. Νικολόπουλος, Επίτιμος Διευθυντής της Διεύθυνσης Εφοδιασμού Μεταφορών του ΓΕΣ, ο υποστράτηγος ε.α. κ. Δημ. Μακρής και ο υποστράτηγος ε.α. κ. Αθανάσιος Ρεκουνιώτης πρώην Διοικητές του ΚΕΕΜ Σπάρτης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης κατατέθηκαν απόψεις - προτάσεις για τις ενδεχόμενες αλλαγές που προγραμματίζονται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τις δομές των ενόπλων δυνάμεων και συγκεκριμένα για την λειτουργία του ΚΕΕΜ Σπάρτης.

Η αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις της τόνισε ότι η πιθανή κατάργηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων στο ΚΕΕΜ θα οδηγήσει σε υποβάθμιση του και θα έχει αρνητικές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις στη Λακωνία, ενώ δεσμεύτηκε ότι σε συνεργασία με τους φορείς και τους πολίτες θα διεκδικήσει την ενίσχυση των υποδομών στο ΚΕΕΜ. Στις δηλώσεις της δεν αναφέρθηκε στις προτάσεις των απόστρατων του ΣΕΜ.