ΣΠΑΡΤΗ. Το Λύκειον των Ελληνίδων Σπάρτης σε εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο Sparta Inn έκοψε την Βασιλόπιτα. Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ευσταθίου, παρουσία εκπροσώπων των Αρχών, μελών του Δ.Σ., μελών των Τμημάτων, φίλων και συμπολιτών η κ. Πολυτίμη Αλεξανδρίδη Πολυχρονάκου ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλά, υγεία και υπομονή.

Αναφέρθηκε απολύτως λακωνικά στην Ελλάδα και τη Μακεδονία και ευχαρίστησε όλους όσοι συνδράμουν τον σκοπό και την αποστολή του Λυκείου των Ελληνίδων για την διατήρηση και διατράνωση της ελληνοχριστινιακής παράδοσης των αρχών και των αξιών της Πατρίδας, της Πίστης και της Ελληνικής οικογένειας.

Ο Μητροπολίτης κ Ευστάθιος ευχήθηκε σε όλους υγεία και ευτυχία και επαίνεσε το ΔΣ και τα μέλη του Λυκείου για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην Πατρίδα και την Κοινωνία.

Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας, του φλουρί της οποίας προσφέρει κάθε χρόνο ο κ. Τάκης Σκανδαλάκης, τα Τμήματα του Λυκείου παρουσίασαν τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα και χορούς από περιοχές της Ελλάδας. Για πρώτη φορά το κοινό άκουσε και την νεοσύστατη χορωδία του Λυκείου με χοράρχη τον κ Γιώργο Μανωλόπουλο.

Το παρόν έδωσαν ο βουλευτής κ. Δαβάκης, η αντιπεριφερειάρχης κ. Τζανετέα και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Σπάρτης, αντιδήμαρχος κ. Αποστολάκος.

Στο φουαγιέ του ξενοδοχείου υπήρχαν, προβεβλημένες, ενδυμασίες Ελληνίδων μέσα στην ιστορία και επιγραφή με τη φράση «Η Μακεδονία είναι Ελληνική».