Ελένη Δ. Κουρνιώτη
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στης Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Δ. Κουρνιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτρης , ο γιος της Παναγιώτης, ο αδερφός της Δημήτρης Γιαννόπουλος, τα ανίψια της Παναγιώτης και Βασίλης και λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Γ. Λουμάκη
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στης Καμάρες τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Ιωάννη Γ. Λουμάκη . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μελπομένη , τα παιδιά του Γεώργία - Κωνσταντίνος Μποσμπόνης και Μαργαρίτα - Ευάγγελος Αλεξόπουλος , τα αδέλφια του Παναγιώτης - Μάτα Λουμάκη και Παναγιώτης - Βασιλική Σαχλά , τα εγγόνια του Μαρία , Βασιλική , Κωνσταντίνος και Μελπομένη , τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του .

Ματθαίος Π. Μαρεκούλιας ( Μάκης )
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Β’ εργατικές κατοικίες στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ματθαίου Π. Μαρεκούλια . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία , τα παιδιά του Παναγιώτης , Βασιλική , Χαράλαμπος , Νικολέτα και Γιώργος , τα αδέλφια του , τα εγγόνια του τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αγγελική Βλασόπολου
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο της Αγγελικής Βλασόπουλου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ηλίας , τα παιδιά της Παναγιώτης - Κωνσταντίνα Βλασόπουλου και Ιωάννης Βλασόπουλου , τα εγγόνια της , τα αδέρφια της , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .

Βασιλική Φριντζίλα
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Φριντζίλα . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της
Ελένη - Ιωάννης Βούλγαρης και Ιωάννης - Μαρία Φριντζίλα , τα εγγόνια της , τα δισέγγονά της και λοιποί συγγενείς της .

Παναγιώτα και Παναγιώτης Κερασιώτης
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Μυστρά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο των Παναγιώτας και Παναγιώτη Κερασιώτη . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά τους Αριστείδης και Μαρία , τα εγγόνια τους Παναγιώτης , Παναγιώτα και Ιωάννης , τα αδέρφια τους , τα δισέγγονά τους και οι λοιποί συγγενείς τους.

Χαράλαμπος Κ. Μπουγάδης
Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Πικουλιάνικα τελείται το τριετές μνημόσυνο του Χαράλαμπου Κ. Μπουγάδη . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα , τα παιδιά του , τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.