Νίκη... ανάσα για τα Τρίκαλα στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Σπάρτη με σκορ 2-1 και κατάφεραν έτσι να μειώσουν πάλι την διαφορά τους από την 2η Παναχαϊκή στην κατάταξη της Football League.

Η ομάδα των Τρικάλων σημείωσε μία σπουδαία νίκη στο εντός έδρας ματς με την Σπάρτη (απέναντι στον Αντωνίου και) με σκόρερ τον Κοτσώνη στο 18' αλλά και αυτογκόλ του Βοσνακίδη στο 31'. Στο 18ο λεπτό ο Χιντζίδης έκανε το κόρνερ, ο Κοτσώνης πήρε την κεφαλιά και έτσι έγινε το 1-0. Ο σκόρερ αφιέρωσε το τέρμα του στον συμπαίκτη του Καπό που είχε χτυπήσει με τη Βέροια. Στο 31' έπειτα από κόρνερ του Χιντζίδη ο Κοτσώνης έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στον Βοσνακίδη για να καταλήξει στα δίχτυα.
Η Σπάρτη απλώς μείωσε με πλασέ του Ζουλιώτη στο 47'. Εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ζουλιώτης έκανε το 2-1.

Τα Τρίκαλα είχαν και άλλες καλές φάσεις πάντως με πιο χαρακτηριστική εκείνη με το σουτ του Πάνου στο δοκάρι στο 25'. Κινδύνευσαν πάντως να ισοφαριστούν στο τέλος με τον Αποστολίδη να κάνει μεγάλη επέμβαση στο 91' από γύρισμα του Νιάρου και προβολή του Βοσνακίδη. Με αυτήν τη νίκη τα Τρίκαλα έπιασαν τους 21 βαθμούς και πλησίασαν πάλι την 2η θέση καθώς η Παναχαϊκή έχει 26 ενώ ο πρωτοπόρος Άρης έφτασε στους 29 πόντους.

ΑΟ Τρίκαλα (Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς (64′ Τσιάρας), Μιλοσάβλιεβ, Τόμιτς (81′ Βέρτζος), Ντακόλ (77′ Ζγκούρι) και Γιαννιτσάνης.

ΑΕ Σπάρτη (Γράφας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης, Γραικός (81′ Φουρτάδο), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Μπέλης (46′ Τσιμόντζι), Ράντι (65′ Μπαρέττας) και Ράνος.