ΣΠΑΡΤΗ. Ένα περιστατικό που μπορεί να συμβεί στον κάθε έναν. Δύο νεαροί κινούνται πάνω σε διάβαση πεζών και ξαφνικά ο ένας παρασύρεται από οδηγό αυτοκινήτου. Τραυματίζεται πεσμένος στο οδόστρωμα και ο οδηγός εξαφανίζεται. Η μητέρα του παιδιού καλεί από το διαδίκτυο σε βοήθεια για τον εντοπισμό του οδηγού: «Το βράδυ που μας πέρασε περί τις 10:30 με 10:40 ο γιος μου με έναν φίλο του διέσχιζαν τη διάβαση πεζών επί της Κων/νου Παλαιολόγου από το σημείο που βρίσκεται περίπου το Σεβίλλη με προορισμό το απέναντι περίπτερο. Ένας, γιατί άνθρωπο δεν θα τον πω, παρέσυρε το παιδί μου ερχόμενος από αριστερά και το έσυρε, ενώ διέβαινε τη διάβαση πεζών, μέχρι τους απέναντι φοίνικες. Μέσα στη βροχή ο γιος μου του φώναξε να κατέβει ενώ ήταν κάτω, έβρεχε καταρρακτωδώς και ο φίλος του φυσικά τα είχε χαμένα. Εκείνος κατέβασε λίγο το τζάμι, είπε πως έρχεται… ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΤΕ...

Ευτυχώς ύστερα από συνεννόηση δική μου με τον πρώην άντρα μου που ήταν έξω για να έχει τον έλεγχο, όπως συνηθίζουμε, έτρεξε πρώτος αυτός. Το παιδί μου μέχρι στιγμής είναι καλά με σπασμένο πόδι, χτυπήματα στο πρόσωπο, μάτι και τρανταγμένο σώμα.

Θα ήθελα να παρακαλέσω (όπως δηλώθηκε φυσικά και στην αστυνομία) όποιος γνωρίζει κάτι για έναν άνθρωπο γύρω στα 75 με άσπρα μαλλιά και μπλε BMW να με ενημερώσει δίχως να φοβάται πως θα τον εκθέσω ΠΟΤΕ!
Αύριο θα έχω περισσότερα στοιχεία. Απλά να τον βρω, να τον κοιτάξω στα μάτια....και ξέρω τι θα του πω ως άνθρωπος και μάνα.
ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ....σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...»