Νικόλαος Ι. Μαχαλίτσας

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σκούρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικολάου Ι. Μαχαλίτσα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Μανώλης - Ελευθερία Μαχαλίτσα, Χριστοφίλη - Πέτρος Σακελλαράκος, Παναγιώτα - Ιωάννης Βαρελλά , τα εγγόνια του , τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του .
Αικατερίνη Χ. Αργυροπούλου

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αικατερίνης Χ. Αργυροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης , Σοφία , Δήμητρα και Θωμάς τα αδέλφια της, τα εγγόνια της , τα δισέγγονά της τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.


Κωνσταντίνα Σωτηράκου

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγιάς Παρασκευής στης Αμύκλες τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Σωτηράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Βασιλική - Κωνσταντίνος Καρούνος , Αναστασία Σωτηράκου , Ποτούλα - Μιχάλης Τσορτανίδης, τα εγγόνια της Έλενα και Νίκος , Σπύρος , Δάφνη , Κωνσταντίνα, Ηλιάνα, Μαριλένα και Βίκυ η αδελφή της Χριστίνα Κόντου , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .


Ιωάννης Κουτσιουμάρη

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο Ιερό Νααό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Κουτσιουμάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Διαμάντω, τα παιδιά του Μαρία, Ευά και Βασίλης τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασιλική Νικ. Κοντοέ

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Νικ. Κοντοέ . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεωργία - Βασίλειος Αναγνωστάκος, Ελευθερία - Νίκώνας Ρασσιάς, τα εγγόνια της , Ιωάννης, Σταυριανή Τριάδα - Μαρία, τα αδέλφια της και οι λοιποί συγγενείς της .


Βασίλης Δ. Ασπιώτης

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασίλη Δ. Ασπιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο πατέρας του Δημήτρης, τα αδέλφια του Ηλίας και Βιργινία, Σταύρος και Μιρέλλα και οι λοιποί συγγενείς του .


Σταματική Β. Γιαννουλοπούλου

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταματικής Β. Γιαννουλοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νίκωνας και Βασίλειος, τα εγγόνια της Σταματική, Θεόδωρος και Ηλίας, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.


Παναγιώτα Κ. Αρβανίτη

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημοσυνό της Παναγιώτας Κ. Αρβανίτη . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Βαγγέλης - Ειρήνη Αρβανίτη , Ελένη - Χρήστος Αναστασόπουλος , τα εγγόνια της Ηλίας , Ευγενία , Παναγιώτα, Αγγελική, Παναγιώτα και Γιώργος, τα αδέλφια της και οι λοιποί συγγενείς της.


Ευαγγελία Δ. Αρφάνη

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευαγγελίας Δ. Αρφάνη . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Μανώλης και οι λοιποί συγγενείς της.


Ζαχαρίας Κ. Λαμπράκος

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ζαχαρία Κ. Λαμπράκου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγγελική τα παιδιά του Κυριάκος και Μαρία, τα αδέλφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.


Ιωάννης Θ. Παπασαράντος

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Θ. Παπασαράντου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Άννα, τα παιδιά του Θεόδωρος και Ευαγγελία, τα αδέλφια του Βασιλική, τα εγγόνια του Άννα, Μαρία - Νεφέλη, και οι λοιποί συγγενείς του.


Δημήτριος Β. Πετράκος

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Χρύσαφα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημητρίου Β. Περτάκου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονά του και λοιποί συγγενείς του.