ΣΠΑΡΤΗ. Tα πολλά λόγια είναι φτώχεια…

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ! Το 2ο καλύτερο Flavoured evoo σε όλο τον κόσμο, για το 2017, βάσει της διεθνούς κατάταξης του EVOOWR. Aνεβάζει την Ελλάδα στη 2η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία αυτή! Ανάμεσα σε 7.952 δείγματα ελαιόλαδων παγκοσμίως σε 39 διεθνείς διαγωνισμούς από όλο τον κόσμο και από 28 ελαιοπαραγωγικές χώρες παγκοσμίως.

WORLD RANKING EXTRA VIRGIN OLIVE OILS 2017

Δημοσιεύτηκε, από την World Association of Writers and Journalists of Wines and Spirits η παγκόσμια λίστα «Evoo World Ranking 2017» που ουσιαστικά περιέχει όλα τα ελαιόλαδα, που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς κατά το 2017, για την ποιότητά τους σε όλο τον κόσμο.

Eλήφθησαν υπόψιν 39 διεθνείς διαγωνισμοί από όλο τον κόσμο, . Ειδικοί γευσιγνώστες εξέτασαν 7.952 δείγματα ελαιόλαδων για το 2017, προερχόμενα από 28 χώρες παραγωγούς ελαιόλαδου.
Το «Συλλεκτικόν», αγουρέλαιο με άρωμα πορτοκαλιού, λεμονιού και θυμαριού κέρδισε το 2ο Βραβείο και ανέδειξε την Σπάρτη σε ένα ακόμα παγκόσμιο βάθρο.

Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος δήλωσε στο notospress.gr: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου η κατάταξη του ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ flavoured evoo, στη 2η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία RANKING OF THE BEST Condimento-Flavored Olive Oil 2017, στη λίστα του διεθνούς αναγνωρισμένου World Ranking of EVOO(EVOOWR), με 81,25 πόντους, ανεβάζοντας τη χώρα μας στην κατηγορία αυτή, στην 2η θέση σε όλο τον κόσμο.
Η συγκεκριμμένη παγκόσμια διάκριση αποτελεί το 75ο διεθνές βραβείο για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, το οποίο αφιερωνω στην μνήμη του πατέρα μου, που ακριβώς σαν σήμερα, πριν 29 χρόνια, "έφυγε"».