ΣΠΑΡΤΗ. Aπο σήμερα η Sparta Gourmet (Τραπεζοντή Σπάρτης) αλλάζει το εκθλιπτικό δικαίωμα προς όφελος του παραγωγού. Στην ουσία η οικογένεια Βαλιώτη ανταποδίδοντας τη συμπαράσταση του κόσμου στην επιχειρηματική της προσπάθεια διαμορφώνει το εκθλιπτικό δικαίωμα ως εξής:

> από 1 έως 2000 κιλά λάδι 6% δικαίωμα

> από 2001 κιλά λάδι και πάνω 5% δικαίωμα

Να σημειωθεί ότι ήδη η προσέλευση παραγωγών όλων των κλάσεων είναι πολύ μεγάλη και αναμένεται αυξητική τάση με βάση και την ωρίμανση του καρπού αλλά και λόγω της ποιότητας που αποδίδουν οι δύο γραμμές παραγωγής του εργοστασίου.

Μικροί, μεσαίοι και μεγάλοι παραγωγοί αποδίδουν τον κόπο της χρονιάς με απόλυτη εμπιστοσύνη και ασφάλεια οι οποίοι προέρχονται απ’ όλες τις περιοχές της Λακωνίας.

Μια σημαντική επένδυση έχει ήδη διαδραματίσει ρόλο στην ασφαλή, ποιοτική και συμφέρουσα παραγωγή εξαιρετικού ελαιόλαδου. Μέσα από τις δύο γραμμές παραγωγής με τις ανεξάντλητες δυνατότητες μπορούν να εξυπηρετούνται ταυτόχρονα αλλά ξεχωριστά 8 παραγωγοί. Η δε γραμμή παραγωγής πέρα από τις πιστοποιήσεις και διασφαλίσεις είναι απολύτως ορατή από τον παραγωγό που παρακολουθεί την διαδρομή του καρπού και του κόπου του.

Sparta Gourmet, 9ο χλμ Ε.Ο. Σπάρτης - Γυθείου, 27310 27332