Μνημόσυνα
Σαράντος Δ. Ζαχαρόπουλος

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σαράντου Ζαχαρόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, τα παιδιά του Δημήτριος - Σοφία Ζαχαροπούλου και Παναγιώτης - Ρούλα Ζαχαροπούλου, τα εγγόνια του Αναστασία – Σαράντος και Σαράντος - Θεοδώρα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Λιναρδάκης
Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στον Όραχο Βορδόνιας τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημητρίου Λιναρδάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Θεόδωρος Λιναρδάκης και Ασπασία – Σπύρος Παπανικολάου, τα εγγόνια του Αλέξανδρος , Δημήτρης, Δημήτρης και Δάφνη, τα αδέλφια του, τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς του .

Γεωργία Οικονομόπουλου
Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Οικονομοπούλου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτα, Δημήτριος, Τριαντάφυλλη και Γεώργιος , τα εγγόνια της Γεωργία , Ιωάννα, Ιωάννης ,Παρασκευή και Παναγιώτης, τα αδέλφια της, τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτρης Γ. Τράκας
Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτρη Τράκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Γιώργος και Ελπίδα Τράκα , τα αδέλφια του Ουρανία, Σωτηρία και Γιάννης , τα ανίψια του Ειρήνη, Αθηνά και Γιώργος και οι λοιποί συγγενείς του .

Ευγενία Δ. Ρετσίνα
Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Ευγενίας Δ. Ρετσίνα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Βασίλειος , τα παιδιά της Αικατερίνη - Αριστείδης Φλώρος και Μαρία – Παναγιώτης Σταμάτης, τα εγγόνια της Ελένη, Γιάννης , Λυτώ ,Δανάη και Γιώργος ,τα αδέλφια της ,τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταματική Δημ. Κουμουνδούρου
Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Βάρσοβα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Σταματικής Δημ. Κουμουνδούρου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κάθρην χήρα Θ. Κουμουνδούρου ,Σπυρίδων – Μαρία Κουμουνδούρου , Αδαμάντιος - Αικατερίνη Κουμουνδούρου , Βασιλική – Ηλίας Κατσίχτης, Ιωάννα χήρα Η. Παπαδάκου , Χριστίνα – Ευστράτιος Χριστάκος και Αικατερίνη – Χρήστος Στρατηγόπουλος , τα εγγόνια της ,τα δισέγγονά της , τα τρισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της .

Μαργαρίτα Η. Φραγκά – Ζαχαριά
Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαργαρίτας Η. Φραγκά – Ζαχαριά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέλφια της Αθηνά – Γιώργος Αναστόπουλος και Καλλιόπη Ζ. Φραγκά – Ζαχαριά , τα εγγόνια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της .

Κηδείες
Γεώργιος Δ. Αρφάνη

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 60χρονου Γεωργίου Δ. Αρφάνη .

Ηλίας Π. Παυλούνης
Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 13.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Ξηροκάμπι τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 46χρονου Ηλία Παυλούνη. Στην κηδεία καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Παναγιώτης και Ελευθερία , η σύζυγός του Δήμητρα , τα παιδιά του Παναγιώτης και Ελευθερία , ο αδελφός του Δημήτρης , τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς του. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Ξηροκάμπι.