Κηδείες

Μαρία Φουντά
Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 3.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Θεολόγο τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 78χρονης Μαρίας Φούντα. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννης - Ελένη Φουντά , Ελένη – Ιωάννης Χονδρός, Γεωργία – Γεώργιος Χριστάκος , τα εγγόνια της Ηλίας , Βασίλης και Μαριάννα, η αδελφή της Πίτσα Λαμπροπούλου και οι λοιποί συγγενείς της.
(Αντί Στεφάνων τα χρήματα θα δοθούν στο γηροκομείο « Άγιοι Ανάργυροι» Σπάρτης)

Χριστοφίλη Μούρτζινου
Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 89χρονης Χριστοφίλης Μούρτζινου.

Θέμης Φρέντζος
Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 89χρονου Θέμη Φρέντζου. Η ταφή του έγινε στο Α’ Νεκροταφείο Σπάρτης.

Κωνσταντίνος Κουκούτσης
Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Ζωδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 64χρονου Κωνσταντίνου Κουκούτση .

Μνημόσυνα

Νικόλαος Π. Τσαρούχας
Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 8.30πμ. στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Τσαρούχα . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική , ο γιος του Παναγιώτης , τα αδέλφια ,τα ανίψια , τα ξαδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.