ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 26χρονης Ηλιάννας από τον Ασωπό Μονεμβασίας.

Δυστυχώς χθες Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου μεσημέρι, το λευκό Toyota Yaris που οδηγούσε εντοπίστηκε στην παραλία Τηγάνια, κοντά στην Ελιά και μέσα σε αυτό, στη θέση του οδηγού η Ηλιάννα νεκρή. Η 26χρονη φαίνεται πως έπεσε στο γκρεμό οδηγώντας και παρέμεινε κρυμμένη από το γκρεμό και τα φύκια έως χθες που ένας ψαράς διέκρινε το αυτοκίνητό της. Ο ψαράς ειδοποίησε την Αστυνομία και στήθηκε επί τόπου μια μεγάλη επιχείρηση, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή κ.Μαρουδά, για τον απεγκλωβισμό της σωρού της άτυχης κοπέλας.

Εκτιμάται ότι η άτυχη γυναίκα έφυγε με ταχύτητα από τον επαρχιακό δρόμο Ασωπού – Ελαίας και έπεσε σε γκρεμό ύψους δεκαεπτά μέτρων με αποτέλεσμα να πέσει στην παραλία. Επάνω στον δρόμο μέχρι τον γκρεμό, υπάρχει ένα πλάτωμα μήκους δεκαέξι μέτρων γεμάτο θάμνους. Σύμφωνα με τις Αρχές σε περίπτωση εκτροπής, το πλάτωμα θα είχε ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου. Ερευνώνται όλες οι εκδοχές με πιο πιθανή αυτή της αυτοχειρίας.

Σύμφωνα με το «Φως στο Τούνελ», η σορός της Ηλιάννας μετά τον απεγκλωβισμό της, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Κορίνθου, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή της αρμόδιας Υπηρεσίας Ναυπλίου.

Σήμερα, σοκάρουν οι φωτογραφίες από το σημείο που δημοσιεύει ο Μιχάλης Καρούνης.