ΣΠΑΡΤΗ. Ο γνωστός δικηγόρος κ. Γιώργος Λωρίτης (http://loritis.com/) σε συνεργασία με το notospress.gr φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το θέμα των Δασικών Χαρτών. Αυτή τη φορά για την σκανδαλώδη φραγή στη βάση δεδομένων της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που αποτελεί εμπόδιο σε όσους αναζητούν τις συντεταγμένες των αμφισβητούμενων από το Δασαρχείο εκτάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας πρόκειται να φέρει το θέμα στη Βουλή προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις.
Στη Λακωνία ήδη υπάρχει κινητικότητα για το θέμα που απασχολεί - είτε άμεσα είτε έμμεσα - σχεδόν το σύνολο του πληθυσμού.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ελπίδα» στον Δήμο Σπάρτης κ. Χρήστος Αλεξάκος σε δήλωσή του στα socialmedia συγχαίρει τον Γ. Λωρίτη και καλεί και τον Δήμο Σπάρτης να προασπίσει τα συμφέροντα των δημοτών του - υιοθετώντας τις αιτιάσεις του κ. Λωρίτη – δημοτών που θέλουν να προσφύγουν στο ΣτΕ χωρίς να έχουν δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία του Κράτους.

Να σημειωθεί ότι δεκάδες πολίτες που τους αφορά το θέμα αναδεικνύουν και άλλες πτυχές του προβλήματος, όπως ο συμπολίτης μας Αργύρης Ορφανός ο οποίος επισημαίνει ότι υπάρχει σκόπιμη παραπληροφόρηση, πέρα από την απόκρυψη στοιχείων.

Δείτε το αποκλειστικό θέμα του notospress.gr εδώ