Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου αγνοείται η 26χρονη Ηλιάννα Σταμαδιάνου (κόρη του Κώστα Σταμαδιάνου με το παρατσούκλι «Κλάρης») από τον Ασωπό Λακωνίας. Το πιθανότερο είναι ότι κυκλοφορεί στην περιοχή της Λακωνίας ή των γειτονικών νομών με ένα λευκό Toyota Yaris με αριθμό κυκλοφορίας ΑΚΜ 3960. Το κινητό της τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο από την ημέρα της εξαφάνισής της ενώ το αυτοκίνητό της δεν φαίνεται να έχει περάσει από σταθμό διοδίων του Μορέα.

Η αδελφή της 26χρονης μιλώντας την Παρασκευή το βράδυ στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχη λόγω της πολύ κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν η 26χρονη και απηύθυνε έκκληση λέγοντας πως είναι «ζήτημα ζωής και θανάτου» να εντοπιστεί η Ηλιάννα.

Το Σάββατο το πρωί εκδόθηκε και σήμα SOS από το Silver alert - γραμμή ζωής 10-65 στο οποίο η Ηλιάννα περιγράφεται ως εξής:
Μάτια καστανά
Ύψος 1,70
Βάρος: εύσωμη
Την ημέρα που εξαφανίσθηκε φορούσε μαύρη καμπαρντίνα, τζιν παντελόνι, μαύρα μποτάκια. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.
Η οικογένειά της παρακαλεί για επικοινωνία όποιον γνωρίζει οτιδήποτε στην αστυνομία, στη γραμμή 10-65, στο τηλέφωνο 694 8111 721 ή στην Ειρήνη Σταμαδιάνου στο facebook.

Μια κίνηση στο facebook αναπτερώνει τις ελπίδες… Σωστά;
Σύμφωνα με το «Φως στο Τούνελ», μια κίνηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook το πρωί του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου από την περιοχή της Σπάρτης, αναπτέρωσε τις ελπίδες των συγγενών της. Μένει βέβαια να διερευνηθεί αν χρησιμοποίησε η ίδια τον λογαριασμό της ή κάποιος άλλος.