Μνημόσυνα

Ελένη χήρα Δ. Μαχαίρα
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης χήρας Δ. Μαχαίρα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπορσευχή τα παιδιά της Παναγιώτα Μαχαίρα, Χριστίνα-Νικόλαος Μηλιάκος και Παναγιώτης-Ασπασία Μαχαίρα, τα εγγόνια της Καλλιόπη-Ελένη και Σταματική-Ελένη-Γεωργία-Δημήτριος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Χριστίνα Γ. Σούπου
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Βάρσοβα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Χριστίνας Γ. Σούπου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης-Χαρίκλεια Σούπου, τα εγγόνια της Γιώργος και Θωμάς-Χρήστος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Ι. Βαφάκος
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ι. Βαφάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Τασία, τα παιδιά του Μαίρη και Λεωνίδας, τα εγγόνια του Βασίλης, Παναγιώτης και Νίκος, οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι του.

Ελένη Α. Βαρούτσου-Χανδόλια
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Πελλάνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Α. Βαρούτσου-Χανδόλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Αθανάσιος, ο πατέρας της Ιωάννης Χανδόλιας και τα αδέλφια της Άννα-Παναγιώτης, Δημήτρης-Κατερίνα, Νικολέτα-Ανδρέας, Βασιλική-Ευάγγελος και Κατερίνα-Γιώργος.

Ελένη Δημ. Μελά
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Δημ. Μελά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης-Όλγα, Ανάργυρος-Βίκυ, Γκιζέλα-Κώστας και Βαγγέλης-Αθηνά, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Π. Προκου
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βασσαρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Π. Προκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεώργιος – Γεωργία Προκου και Σταύρος – Γωγώ Προκου, τα εγγόνια της Σπύρος-Μαρία, Παναγιώτα, Παναγιώτης-Μαριλένα και Γρηγόρης-Μαρία, τα δισέγγονά της Γεωργία, Φωτεινή, Μανώλης και Γεωργία, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Σ. Σελίμος
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Σ. Σελίμου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέλφια του Νίκος-Αλεξάνδρα Σελίμου και Γεώργιος-Στρατηγούλα Κατσούλη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Διονύσιος Γ. Γαλάνης – Σγουρίτσας
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βασσαρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Διονυσίου Γ. Γαλάνη-Σγουρίτσα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Γιώργος, Αλεξάνδρα-Βασίλης και Παναγιώτα, τα εγγόνια του Σταύρος, Μαριάννα, Βασιλική και Λυδία-Ελέσσα, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.