ΜΟΛΑΟΙ. Την προηγούμενη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου υποδέχθηκε ο Αστέρας Βλαχιώτη την πολύ καλή ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων.
Σε έναν αγώνα που προοιωνιζόταν ως ντέρμπυ μεταξύ νικητών, ο Αστέρας πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 2-0 και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη βαθμολογία του 5ου Ομίλου μα διαφορά μάλιστα 2 βαθμών από τον Αστέρα Αμαλιάδας που ακολουθεί.
Τα στοιχεία του αγώνα:
Διαιτητές: ΜΑΝΟΥΧΟΣ ΕΥΑΓΓ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (Β' Εθνικής) - ΓΚΟΤΣΗΣ ΚΩΝ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (Β' Εθνικής), ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΙΤΗΣ ΑΘ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (Β' Εθνικής)
ΑΣΤΕΡΑΣ Βλ.: Παλιούρας, Τσουκαλάς, Χρήστου (92΄Μινέα), Μπριλλάκης, Ίλιεφ, Τσιμικλής, Σταμογιάννος, Ψιάνος, Γεμιστός (60΄ Σαρίδης), Κόντης (85΄Βιγιαφάνιε), Μικελάτος (75΄Μαναρίτσας).
ΑΣΤΕΡΑΣ Αμ.: Καβουσάκης, Μπουζούρας (60΄ Παγώνης), Μπουτσικάκης, Κασάπης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης, Ν’ Γκουέμ (80΄Παπαδόπουλος), Μαρουκάκης, Κέρι, Τόρες (60΄Τόρες), Αρβανίτης (35λ.τ. Κυριάκος).

Γενική συνέλευση για το μέλλον του Αστέρα
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Αστέρα Βλαχιώτη προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους της ομάδας σε ανοικτή Γενική Συνέλευση με θέμα «Για το μέλλον του Αστέρα Βλαχιώτη υπάρχει λύση».
Στην συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη προσκαλούνται ο Δήμος Ευρώτα, η Π.Ε Λακωνίας, οι Εμπορικοί Σύλλογοι του Δήμου αλλά και οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής.