ΜΥΣΤΡΑΣ. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες και ομορφότερες επενδύσεις στη Λακωνία. Το Mystras Grand Palace Resort & Spa που δημιούργησε το ζεύγος των Λακώνων ομογενών Δημητρίου και Γεωργίας Καλοειδή, στον Μυστρά, είναι επένδυση που αυτομάτως απογειώνει την αξία της περιοχής στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Δεν είναι όμως μόνον αυτό. Είναι μια στέγη πολιτισμού και τέχνης που το ζεύγος θέλει να λειτουργήσει τόσο για την τέρψη των Λακώνων όσο και για την ασυναγώνιστη πλέον προσέλκυση επισκεπτών.

Τα εκατομμύρια ευρώ και ο χρόνος που διέθεσε ο Δημήτρης Καλοειδής είναι πολλά. Ωστόσο, όπως ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί, βρίσκεται ακόμα στην αρχή… Η «γειτονιά» πρόκειται να μετατραπεί σε υψηλής αισθητικής και ασύγκριτης ποιότητας χώρος και πεδίο φιλοξενίας, με δέλεαρ τον Βυζαντινό Μυστρά και την Αρχαία Σπάρτη αλλά και τις εξαιρετικές υπηρεσίες.

Η στήλη Notos Tourism σας παρουσιάζει σήμερα εικόνες από το νέο απόκτημα της περιοχής και της τουριστικής Λακωνίας όπως έχουν δημοσιευθεί στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

Σήμερα μάλιστα (Σάββατο 9/12/17) το ζεύγος Καλοειδή παραθέτει εορταστικό δείπνο στη μεγάλη σάλα του Mystras Grand Palace Resort & Spa σε προσκεκλημένους.

Ευχή όλων είναι η συγκεκριμένη επένδυση - σε συνδυασμό και με άλλες σημαντικές που ολοκληρώνονται στην περιοχή - να λειτουργήσει το ίδιο καλά όπως δείχνει η ποιοτική κατασκευή της. Άλλωστε ο τουρισμός και οι υπηρεσίες προς τον τουρίστα είναι ένα ολόκληρο πλέγμα προσφοράς που εξαρτάται κυρίως από τον ανθρώπινο παράγοντα που καλείται να μετουσιώσει τις υποδομές.

Καλορίζικο!