Μνημόσυνα

Δήμητρα Ν. Καρύδη
Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 8:30πμ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δήμητρας Ν. Καρύδη .Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νίκος ,τα παιδιά της Πολυτίμη - Νίκος Κότσιφας και Ιωάννα - Κώστας Νικόλαρος , τα αδέλφια της Κατίνα - Νικόλαος Σκορδάκης ,τα εγγόνια της Αφροδίτη, Δήμητρα, Ανδρέας, Νίκος και Δήμητρα, τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς της.

Χριστίνα Γ. Κοκορέλια
Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Χριστίνας Κοκορέλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αναστάσιος - Παρασκευή, Σαράντος –Αναστασία και Αγλαΐα - Παναγιώτης, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κυριάκος Σπ. Αμανατίδης
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σκούρα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κυριακού Σπ. Αμανατίδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του, η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του .

Πέτρος Δ. Καλογεράκος
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στης Αμύκλες τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Πέτρου Δ. Καλογεράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Άννα, τα τέκνα του, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Χ. Σταθοπούλου
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Χ. Σταθοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Παναγιώτης - Μαριέλλα και Γιαννούλα - Γεώργιος, τα εγγόνια της, τα ανίψια και λοιποί συγγενείς της.

Παναγιωτίτσα Παντ. Κοντάκη
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βασσαρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιωτίτσας Παντ. Κοντάκη . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ευάγγελος - Μαρία Κοντάκη και Κωνσταντίνα Κοντάκη, τα αδέρφια τη , τα εγγόνια της, τα δισέγγονά της , τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασιλική Δ. Λίβα
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Δ. Λίβα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ζωίτσα - Ευστάθιος Πλευρίτης και Παναγιώτης Λίβας, τα εγγόνια της Παναγιώτης, Βασιλική και Κωνσταντίνα, τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς της.

Κηδείες
Ζαχαρίας Κ. Λαμπράκος

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 74χρονου Ζαχαρία Κ. Λαμπράκου.

Σαράντος Δ. Ζαχαρόπουλος
Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 84χρονου Σαράντου Δ. Ζαχαρόπουλου.

Αικατερίνη Γεώργ. Σκαφιδά
Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Καστόρι τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 87χρονης Αικατερίνης Γεώργ. Σκαφιδά.