ΣΠΑΡΤΗ. Ο Ηλίας Κοντάκος είναι το μέλος της Δημοτικής Παράταξης Αργειτάκου που θα αναπληρώσει το κενό που άφησε πρόωρα ο αείμνηστος Λεωνίδας Καράντζαλης. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης που έγινε στο Καστόρι ο Ηλίας Κοντάκος εξέφρασε την βαθειά οδύνη του όταν το καθήκον τον οδήγησε στην ορκωμοσία του προκειμένου να καλύψει την κενή θέση του Λεωνίδα Καράντζαλη που, ως γνωστόν, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις 26 Νοεμβρίου 2017.

Ο Ηλίας Κοντάκος, λογιστής, με λίγα μεστά λόγια συνόδευσε την ένταξή του στο Σώμα τονίζοντας ότι θα παλέψει για όσα ο Λεωνίδας Καράντζαλης πίστευε και οραματιζόταν.

Κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης, τα μέλη του Σώματος τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του συναδέλφου τους Λεωνίδα Καράντζαλη ενώ, μετά απο πρόταση του Σταύρου Αργειτάκου, αποφασίστηκε ομόφωνα ο Καστόρειος Δρόμος του 2017 να γίνει εις μνήμην του εκλιπόντος συναδέλφου τους που τόσο είχε συμβάλει και στον συγκεκριμένο θεσμό αλλά και στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Σπάρτης. Για τον εκλιπόντα μίλησαν ο πρόεδρος του Σώματος, οι επικεφαλής των Παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι που συνδέονταν ιδιαίτερα μαζί του.