Τον Δεκέμβριο του 2010 το notospress.gr έκανε τα πρώτα του βήματα. Με πίστη στην αντικειμενική δημοσιογραφία χάραξε τον δικό του δρόμο.
Συμπληρώσαμε 8 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας και επικοινωνίας.
Ισως από τα δυσκολότερα χρόνια της νεότερης Ελλάδας.
Τα νούμερα μπορούν να αποδείξουν, στη γλώσσα των αριθμών, όλα όσα καταφέραμε αυτά τα χρόνια.

105.000 ικανοποιημένους αναγνώστες τον μήνα
14.000 πραγματικούς φίλους στα social media
41.164 τοπικές ειδήσεις
33.564 αυθεντικά άρθρα θεμάτων
167.820 πρωτότυπες φωτογραφίες
1.230 μαχητικά ρεπορτάζ
840 πρωτότυπα video

Αυτό όμως που έχει περισσότερη σημασία και από τους αριθμούς είναι η ανθρώπινη γλώσσα, είναι η σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας που αναπτύχθηκε ανάμεσα στο notospress.gr και σε αναγνώστες, πελάτες και φίλους.
Αυτή η σχέση μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά σε εποχές που αρκετοί λυγίζουν, εκφυλίζονται ή εγκαταλείπουν.

Το 2018 το notospress.gr θα είναι στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης και επικοινωνίας. Θα αποδώσει στο αναγνωστικό κοινό του αληθινές ειδήσεις, αυθεντικές πληροφορίες πραγματικά στοιχεία και πρωτότυπο υλικό, που το αφορά άμεσα.
Η 9η χρονιά του notospress.gr ελπίζουμε να είναι το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που στηρίζεται επίμονα στην αλήθεια, στο μέτρο και στη γνώση.

Tη νέα χρονιά θα υπηρετήσουμε ό,τι πραγματικά συμβάλει στην έντιμη ανάπτυξη και στην αυθεντική πρόοδο της κοινωνίας και της αγοράς.

Σβήνοντας τα 8 κεράκια, σας καλούμε να έρθετε ακόμα πιο κοντά να συνδιαμορφώσουμε το ύφος και το περιεχόμενο γύρω από το οποίο θα συνομιλούμε, θα επικοινωνούμε και θα δημιουργούμε.

Σας ευχαριστούμε για την αθόρυβη και συνεπή στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.
Συνεχίζουμε μαζί.


[Eπίσημη ημέρα έναρξης λειτουργίας του notospress.gr είναι η 10η Δεκεμβρίου (2010) ημέρα εορτής του Αγίου Μηνά του Καλλικέλαδου, προστάτη των δημοσιογράφων.]