ΓΥΘΕΙΟ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι οι Επιμελητηριακές Εκλογές για το Επιμελητήριο Λακωνίας διεξήχθησαν ομαλά το τριήμερο 1-3/12/2017 και ευχαριστεί θερμά τα μέλη που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρόεδρος του Επιμελητηρίου εξελέγη ο κ. Ιωάννης Παναρίτης που διατέλεσε Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας από το 2006 έως σήμερα. Ο συνδυασμός του «Λακωνική-Ανανεωτική Κίνηση», ο μοναδικός που κατατέθηκε στην Εκλογική Επιτροπή συνεχίζοντας την ενωτική παράδοση του Επιμελητηρίου Λακωνίας, κατέλαβε τις είκοσι μία έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου ως εξής:

Τμήμα Εμπορικό

ΦΟΥΝΤΟΥΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΓΕΩΡΓΑΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΑΝΟΥΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΤΣΑΧΑΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ
ΜΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΕΡΔΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τμήμα Εξαγωγικό

ΜΠΛΕΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τμήμα Μεταποίησης

ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (υπό την ιδιότητα του επικεφαλής του συνδυασμού)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΗΝΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
ΜΑΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Τμήμα Υπηρεσιών

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
ΡΟΪΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΥ ΗΛΙΑΝΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
ΣΙΔΕΡΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΠΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΡΙΜΗΤΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΛΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ


Ως επιλαχόντες ανακηρύχθηκαν:
Τμήμα Εμπορικό

ΠΛΟΥΜΙΤΣΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΓΕΩΡΓΑΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Τμήμα Εξαγωγικό
-
Τμήμα Μεταποίησης

ΜΗΝΟΠΕΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΒΛΑΧΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΘΩΜΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Τμήμα Υπηρεσιών

ΨΥΧΟΠΑΙΔΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΡΥΤΣΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ


Αναμένεται η επικύρωση της απόφασης της Εκλογικής Επιτροπής από το Διοικητικό Πρωτοδικείο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα εντός των προθεσμιών που επιτάσσει η επιμελητηριακή νομοθεσία και θα αναλάβει τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Η απερχόμενη Διοίκηση του Επιμελητηρίου επισημαίνει την ανάγκη τα μέλη να συμμετέχουν στις δράσεις του Επιμελητηρίου Λακωνίας ώστε ο θεσμός να ενδυναμωθεί και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων της εποχής μας.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία στηρίζοντας τα μέλη του και το λακωνικό επιχειρείν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που παρέχει η κείμενη νομοθεσία.

O Συνδυασμός «ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» με επικεφαλής το Γιάννη Παναρίτη εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

«Η «Λακωνική Ανανεωτική Κίνηση» χαιρετίζει και ευχαριστεί όλες/όλους τις/τους συναδέλφους που τίμησαν το συνδυασμό και τους υποψηφίους του με την ψήφο τους, στις εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λακωνίας που έγιναν 1, 2 & 3 Δεκεμβρίου 2017.
Δώσαμε την εκλογική μάχη με αξιοπρέπεια και ήθος, απορρίπτοντας σταθερά τις πρακτικές που ακολουθούν οι κομματικοί μηχανισμοί, καθώς οι βασικές αρχές μας είναι έξω και πέρα από τέτοιου είδους λογικές .
Η εμπιστοσύνη σας μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης να συνεχίσουμε τον κοινό μας αγώνα για την προάσπιση της επιχειρηματικότητας και των λακωνικών επιχειρήσεων.
Η ομάδα μας με την εμπειρία που διαθέτει στα επιμελητηριακά θέματα αλλά και με τις ιδέες που θα προσφέρουν οι νέοι άνθρωποι που εξελέγησαν , με συνοχή , δημιουργικότητα και συνέπεια θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες του κάθε μέλους, που σας εκπροσωπεί .
Η νέα διοίκηση δεν θα πάψει να αφουγκράζεται τις αγωνίες ,τις προτάσεις και τα αιτήματα όλων σας και να πράττει τα βέλτιστα στο μέτρο που το νομικό πλαίσιο της επιτρέπει.
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».