ΣΠΑΡΤΗ. Σε μια συνάντηση γονέων ιδιαίτερα κρίσιμη καλεί ο Γιώργος Μουστόγιαννης και το Moose Language Schools τους γονείς των μαθητών που φοιτούν στη Α Προκαταρκτική τάξη (A Junior) την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 17.30.

Η συνάντηση έχει κατ’ αρχήν στόχο την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει οι μαθητές να μελετούν στο σπίτι για την αποφυγή λαθών. Επιπλέον, προσκεκλημμένη του Moose Language Schools θα είναι η κ. Αδαμαντία Μπουρδέρη, Τeacher Τrainer/ ELT Consultant του εκδοτικού οίκου Express Publishing που θα μιλήσει στους παρευρισκόμενους για τα οφέλη της χρήσης στη μελέτη, την εμπέδωση και την αφομοίωση των αγγλικών του ie-book, του διαδραστικού ηλεκτρονικού βιβλίου .

Το διαδραστικό ηλεκτρονικό βιβλίο είναι ένα σύγχρονο εργαλείο εκμάθησης που διδάσκεται στο Moose Language Schools από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και βοηθάει τους μαθητές να έχουν την καλύτερη δυνατή μελέτη. Αποτελεί κάτι παραπάνω από ένα συνηθισμένο ηλεκτρονικό βιβλίο και προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ήχου και εικόνας, δραματοποιημένης κλασσικής λογοτεχνίας, ασκήσεις επικοινωνίας, τραγούδια, παιχνίδια και βίντεο. Είναι ο ιδανικός σύντροφος μελέτης για μαθητές Αγγλικών ηλικίας 6+ που ελαχιστοποιεί το χρόνο προετοιμασίας και καλύπτει τις ανάγκες όλων των ειδών μαθητών, ενώ οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά τους έχουν όλη την υποστήριξη που χρειάζονται, προκειμένου η διαδικασία της μάθησης να είναι αποδοτική και ανεξάρτητη.

«Αυτή είναι η πρώτη από τις φετινές συναντήσεις μας, καθώς θα ακολουθήσουν ανάλογες κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, στοχεύοντας στην πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση σας», καταλήγει η σχετική πρόσκληση του Γιώργου Μουστόγιαννη, Διευθυντή Σπουδών του Moose Language Schools.