ΣΠΑΡΤΗ. Στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, ο Σπαρτιατικός Γ.Σ. κατάφερε να επιβληθεί της πρωτοπόρου στη βαθμολογία ομάδας του Απόλλωνα Καλαμάτας με 3-2 σετ, σε ένα συναρπαστικό σε αγωνιστικές φάσεις και πάθος παιγνίδι της 5ης αγωνιστικής που προσέφερε αρκετό θέαμα.

Η ομάδα του Μ. Κωνσταντόπουλου αν και ξεκίνησε μουδιασμένα και σε κακή ημέρα όσο αφορά την υποδοχή και τo σερβίς, ανάκαμψε στη συνέχεια και στο τέλος δίκαια πανηγύρισε την τέταρτη συνολικά νίκη της, μπροστά στο υπέροχο φίλαθλο κοινό της, επικρατώντας στο τάι μπρέικ με σκορ (15-6).

Αξιοσημείωτη είναι η επάνοδος στην ομάδα και η καθόλα θετική αγωνιστική παρουσία της κεντρικής αθλήτριας Ηρώ Λάμπρου.

Τα σετ (3-2) : 21-25, 25-16, 29-27, 05-25, 15-6.
Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ: (Κωνσταντόπουλος Μ., Σταυρόπουλος Κ.) Καπετάνιου, Αποστολοπούλου, Δημητριάδη, Λάμπρου, Τρουγκάκου, Κουρτσούνη, Αθανασοπούλου, Τσεμπελή Ε, Σάλαρη, Μηλιάκου, Δημάκη, Μάμμη, Θεοφιλάκου, Τσεμπελή Α.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: (Μυτσίκης Χ.), Μπελογιάννη, Σκοπελίτη, Βομβύλα, Νικολακοπούλου, Αντωνοπούλου, Δεδούση, Κοτσώρη, Καραχάλιου, Ιωσηφίδη, Μπούνα.

Τα άλλα αποτελέσματα στις 3-12-2017 έχουν ως εξής:
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε - Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ 2-3
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ - Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 3-0
Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ - Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ 3-1
Βαθμολογία 5ης αγωνιστικής
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 11
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ 11
Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ 10
Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ 10
Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ 8
Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ 7
Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 2
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε 1

Επόμενη αγωνιστική Κυριακή 10-12-2017:
Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑ - Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ
Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. – Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (18:00)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ

«Η ένθερμη στήριξη του κόσμου σε κάθε εντός έδρας αγώνα είναι καθοριστικής σημασίας για την ομάδα», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της ομάδας.