Μνημόσυνα
Γεώργιος Π. Διαμαντάκος

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στους Γοράνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Π. Διαμαντάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η πρεσβυτέρα του Παναγιώτα, τα παιδιά του Πέτρος και Αθηνά, ο εγγονός του Γεώργιος, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Ν. Γκοβόστης
Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 08:00π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Ν.Γκοβόστη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα του Νικόλοας και Θεόδωρος, ο εγγονός του Χρήστος , τα αδέρφια, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευστράτιος Καρκαμπάσης
Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 08:30π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευστρατίου Καρκαμπάση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Αφροδίτη ,τα αδέλφια του Δέσποινα και Δημήτρης, τα ανίψια του Γιάννης και Γεωργία, οι θείοι του, τα ξαδέλφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ποτούλα (Πότα) Θεοφιλάκου
Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ποτούλας (Πότας) Θεοφιλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεώργιος, Μαρία και Βασιλική, ο αδελφός της Ιωάννης Πρίμπας, τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Ν. Μποζίκη
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Ν. Μποζίκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νικόλας, τα παιδιά της Αναστασία, Διονύσιος και Μαρία, ο εγγονός της Νικόλαος, τα αδέλφια ,τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη Β. Γάββαρη
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Β. Γάββαρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Σαράντος - Αικατερίνη, Δημήτριος – Δανάη και Σταυρούλα - Κωνσταντίνος, τα εγγόνια της Μαρία, Βαλιάνα, Φωτεινή, Βασίλειος, Χριστόδουλος και Ελένη, τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς της .

Κηδείες
Γρηγόριος Γ. Σταυρόπουλος

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 01:00μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βασσαρά τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 84χρονου Γρηγόριου Γ. Σταυρόπουλου.