ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας ενημερώνει τους παραγωγούς του Νομού Λακωνίας και της Νήσου Κυθήρων ότι για όσους εξ αυτών έχουν αιτηθεί του προγράμματος της Εξισωτικής Αποζημίωσης Μέτρο 13 έτους 2017 έχουν αναρτηθεί πίνακες Παραδεκτών Αιτήσεων (εγκεκριμένων) και Μη Παραδεκτών Αιτήσεων (Απορριπτομένων) στα γραφεία της Ένωσης. Επίσης, οι παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα της προσωποποιημένης πληροφόρησης μέσω της ιστοσελίδας του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Ε.Π.Ε. με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης στην ηλεκτρονική υπηρεσία ΟΣΔΕ 2017, στη εφαρμογή «Καρτέλα Αγρότη».

Κατά των αποτελεσμάτων των πινάκων δύναται να υποβληθεί προσφυγή (ενδικοφανής προσφυγή) κατά την έννοια του άρθρου 25 του Ν. 2690/1999 ως ακολούθως:
1. Οι προσφυγές υποβάλλονται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την Τετάρτη 29/11/2017, είτε απευθείας στις Περιφερειακές Διευθύνσεις, Περιφερειακές Μονάδες ή Νομαρχιακές Μονάδες του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., είτε στους πιστοποιημένους φορείς υποβολής αιτήσεων με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 12/12/2017.
2. Στην προσφυγή του ο γεωργός οφείλει να αναφέρει αναλυτικά τους λόγους καθώς και να προσκομίζει οποιοδήποτε επιπλέον στοιχείο προκειμένου να αποδείξει το αληθές των λόγων του.