Οι πτυχές του τριγώνου γονέα - παιδιού - εκπαιδευτικού01-12-2017 09:16   

ΣΠΑΡΤΗ. Μετά από απαίτηση πολλών αναγνωστών και κυρίως γονέων κι εκπαιδευτικών το notospress.gr προβάλει ολόκληρο το video της Ημερίδας με θέμα «Τρίγωνο γονέα-παιδιού-εκπαιδευτικού. Αναγνώριση και αξιολόγηση του τρόπου ανατροφής και της διαπαιδαγώγησης των παιδιών στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον» που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη από το Ν. Π. Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης σε συνεργασία με το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Σπουδών.

Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Σπουδών-ICPS εξειδικεύεται αποκλειστικά στις επιστήμες που συνδέονται με την ανθρώπινη συμπεριφορά και δραστηριοποιείται από το 1989 στο χώρο της Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας. Ο πρόεδρος του Ν.Π. Αλληλεγγύης και Παιδείας κ. Πατσιλίβας κάλεσε όλους να στηρίζουν τέτοιες ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες κι ευχαρίστησε τις προσκεκλημένες εισηγήτριες και το κοινό.
Εισηγητές στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή ημερίδα ήταν η κ. Γεωργία Μπούρη, B.Sc., M.Sc., ECP- Κοινωνική λειτουργός, η κ. Κλεοπάτρα Καρνάκη, B.A., Pg.Dip., M.Ed. – Ψυχολόγος με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και η κ. Ειρήνη Καρακασίδου, B.Sc., M.Sc., Ph.D. – Ψυχολόγος, Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Συντονιστής και κατ΄ουσίαν δημιουργός της εκδήλωσης ήταν ο κ. Χρήστος Αλεξάκος, Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της Παράταξης «Ελπίδα» και μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ