ΣΠΑΡΤΗ. Σε μια ακόμα κίνηση ανθρωπιάς προχωρά ο Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης, από τις 9:30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, οι φοιτητές παραλαμβάνουν τρόφιμα για την υποστήριξη του Ερυθρού Σταυρού τμήματος Σπάρτης.

Δείτε τώρα

Ο Φοιτητικός Σύλλογος καλεί όλους τους κρατικούς και δημοτικούς φορείς της πόλης, τους πολίτες και τους φοιτητές να σταθούν δίπλα του και να συνδράμουν την προσπάθειά του φέρνοντας στην Πλατεία αποκλειστικά είδη τροφίμων που δεν αλλοιώνονται (ζυμαρικά, κονσέρβες, όσπρια κλπ), προκείμενου να στηριχθούν οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, τις ίδιες ώρες στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης θα λειτουργήσουν περίπτερα για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις δράσεις του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Νοσηλευτικής και συγκεκριμένα για τα ερευνητικά προγράμματά του, την τράπεζα αίματος του Συλλόγου και τη δωρεά μυελού των οστών.

Στην περσινή προσπάθεια του Συλλόγου, συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός τροφίμων που κάλυψε πολλές ανάγκες. Φέτος, με τη βοήθεια όλων, ο φοιτητικός σύλλογος ελπίζει να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερα τρόφιμα, καθώς οι ανάγκες έχουν αυξηθεί.

«Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, η ευαισθησία όλων μας είναι επιτακτική. Οι καιροί απαιτούν να μεταστραφούμε από το προσωπικό συμφέρον, στο συλλογικό, να αγαπήσουμε τον πλησίον και αυτή η μεταστροφή μας αφορά όλους».