Γράφει ο Γιάννης Παναρίτης*

Ο συνδυασμός μας «Λακωνική Ανανεωτική Κίνηση» διεκδικεί την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου Λακωνίας στις επερχόμενες Επιμελητηριακές Εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 1,2 και 3 Δεκεμβρίου 2017, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού του Συμβουλίου.

Από τη θέση του επικεφαλής του συνδυασμού θεωρώ ότι στόχος όλων μας είναι η κινητοποίηση και η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων επιχειρηματιών και επαγγελματιών στη διαδικασία των εκλογών του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, με ενθουσιασμό, σταθεροί στις ιδέες μας για ένα ανανεωμένο, δυναμικό και πρωτοπόρο Επιμελητήριο, δίπλα στο Λάκωνα επαγγελματία και επιχειρηματία.

Η ομάδα μας έχει όλα τα εχέγγυα μιας επιτυχημένης πορείας αφού με τη δική σας στήριξη και συνεργασία, την εμπειρία των παλαιότερων και τη δυναμική των νεότερων μπορεί να ανοίξει δρόμους και ορίζοντες και να χτίσει μακριά και έξω από κομματικές μικροπολιτικές διαφόρων αποχρώσεων.

Καλούμε, όλους τους συναδέλφους, κάθε επιχειρηματικής και επαγγελματικής δραστηριότητας, από όλο το νομό, να συμμετάσχουν στη διαδικασία των εκλογών.

Όλοι μαζί να κάνουμε τα βήματα και τις δράσεις για το καλό των επιχειρήσεών μας και της κοινωνίας μέσα από ένα ανοιχτό, δυναμικό, ενωτικό και ανανεωμένο Επιμελητήριο.

* Υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας με το συνδυασμό «Λακωνική Ανανεωτική Κίνηση»