Μνημόσυνα
Μαρία Ι. Χατζηθεοδώρου

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 08:30πμ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού στο Β Κοιμητήριο Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Ι. Χατζηθεοδώρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χριστόφορος – Σοφία και Αναστασία - Γεώργιος Τζανάκος, η εγγονή της Μαρία, Σταυρούλα και Δημοσθένης , τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Σωτηρίος Θ.Αραπάκος
Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 8:00πμ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικολάου Σωτηρίου Θ.Αραπάκου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Άννα ,τα παιδιά του, τα αδέρφια του, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κηδείες
Γιώργος Σελίμος

Την Πέμπττη 23 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 56χρονου Γιώργου Σελίμου. Η ταφή του έγινε στο Α’ Νεκροταφείο Σπάρτης .

Σταυρούλα Δημάκου
Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γούναρη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 83χρονης Σταυρούλας Δημάκου.

Ελένη Δημ. Μελά
Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 84χρονης Ελένης Δημ. Μελά. Η ταφή της έγινε στο Α Κοιμητήριο Σπάρτης.