Ανέπτυξαν τις πτυχές του τριγώνου γονέα-παιδιού-εκπαιδευτικού21-11-2017 13:34   

Ημερίδα με θέμα «Τρίγωνο γονέα-παιδιού-εκπαιδευτικού. Αναγνώριση και αξιολόγηση του τρόπου ανατροφής και της διαπαιδαγώγησης των παιδιών στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Μεναλάιον στη Σπάρτη.

Την ημερίδα διοργάνωσε το Ν.Π. Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης σε συνεργασία με το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Σπουδών. 

Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Σπουδών-ICPS εξειδικεύεται αποκλειστικά στις επιστήμες που συνδέονται με την ανθρώπινη συμπεριφορά και δραστηριοποιείται από το 1989 στο χώρο της Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας.

Εισηγητές στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή ημερίδα ήταν η κ. Γεωργία Μπούρη, B.Sc., M.Sc., ECP- Κοινωνική λειτουργός, η κ. Κλεοπάτρα Καρνάκη, B.A., Pg.Dip., M.Ed. – Ψυχολόγος με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και η κ. Ειρήνη Καρακασίδου, B.Sc., M.Sc., Ph.D. – Ψυχολόγος, Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Χρήστος Αλεξάκος, Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ