ΤΡΙΠΟΛΗ. Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου ώρα 15:30 συνεδριάζει το περιφερειακό Συμβου΄λιο Πελοποννήσου με 29 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Από 5 αφορούν στη Λακωνία Καλείστε στην 20η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στις 20 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 3.30 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης».

Τα θέματα είναι:

- Έγκριση τροποποίησης της υπ’ αριθ. 68/6-2-2015 απόφασης, σχετικά με την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με το Δήμο Σπάρτης, για την ανάθεση της μελέτης και εν συνεχεία την υλοποίηση του έργου «6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης – 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης».
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.

- Έγκριση τροποποίησης της 169/30-5-2017 απόφασης σχετικά με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, για την προμήθεια και τοποθέτηση υλικών για την «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα Ενωσιακού Γηπέδου Ποδοσφαίρου και Μίνι Γηπέδου Ποδοσφαίρου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης».
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.

- Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ): Μονάδα παραγωγής ασφαλτομίγματος και μάντρα οικοδομικών υλικών της εταιρείας «ΑΦΟΙ Σταύρου Κανελλάκη Ο.Ε.» στη θέση «Σωτήρα» ΤΚ Χρυσάφων ΔΕ Θεραπνών Δήμου Σπάρτης ΠΕ Λακωνίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Αδαμαντία Τζανετέα.

- Έγκριση 2ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος ΚΑΠ έτους 2017,της ΠΕ Λακωνίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.

- Έγκριση 1ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Ιδίων Πόρων έτους 2017, της ΠΕ Λακωνίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.