Μνημόσυνα
Ελένη Ευστρ. Σκαφιδά

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το Ιερατικό 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Ευστρ. Σκαφιδά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Στράτης, τα παιδιά της Νίκος και Ευαγγελία Σκαφιδά, Μαρία και Σταύρος Μαυροειδάκος, Παναγιώτα και Σοφοκλής Χρυσοστομίδης, η αδερφή της Πολυξένη, τα εγγόνια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Ν. Αθανασόπουλος
Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το Ιερατικό 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Ν. Αθανασόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα τέκνα του Γεωργία και Μαρία, τα εγγόνια του Μανώλης και Κωνσταντίνα, τα αδέρφια του, οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι του.

Σταύρος Λ. Μηνακάκης (Δικηγόρος)
Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το Ιερατικό 40ήμερο μνημόσυνο του Σταύρου Λ. Μηνακάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βσιλική, ο γιος του Λυκούργος, τα αδέλφια του Σαράντος και Χριστίνα Μηνακάκη, Δημήτριος και Παναγιώτα Μηνακάκη, Νική και Χρήστος Γιαννίκος και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευγενία Αλεξανδρίδη – Γιαννοπούλου
Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το Ιερατικό 40ήμερο μνημόσυνο της Ευγενίας Αλεξανδρίδη – Γιαννοπούλου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέλφια της Παναγιώτης και Πολυτίμη Αλεξανδρίδη, Αλέξανδρος και Μαρία Αλεξανδρίδη, Μιχαήλ Αλεξανδρίδης τα ανίψια της Όλγα, Μηνάς – Θαλής και Ελένη – Υακίνθη Αλεξανδρίδη, Θεόδωρος και Μηνάς Μαστρογιάννης, Όλγα, Μηνάς και Αικατερίνη Αλεξανδρίδη, Όλγα και Μηνάς Αλεξανδρίδης και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη Γ. Μαζαράκου
Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Χρύσαφα τελείτε το Ιερατικό 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Γ. Μαζαράκου .Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κανέλλα Κουλόγιαννη, Χρήστος και Ελένη Μαζαράκου, Μαρία και Ευστράτιος Σμυρνιός, τα εγγόνια της Χρήστος και Σοφία, Γεώργιος και Χαρίκλεια, Ιωάννης και Αθανασία, τα δισέγγονά της Κωνσταντίνος και Γεώργιος και οι λοιποί συγγενείς της.

Κηδείες
Παναγιώτης Ι. Βαφάκος

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 82χρονου Παναγιώτη Ι. Βαφάκου. Η ταφή του έγινε στο Β Νεκροταφείο Σπάρτης.

Κώστας Λ . Ζαννόπουλος
Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 64χρονου Κώστα Λ. Ζαννόπουλο. Η ταφή του έγινε στο Β Νεκροταφείο Σπάρτης.

Ελένη Α. Βαρούτσου –Χανδόλια
Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Πελλάνα τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 43χρονης Ελένης Α. Βαρούτσου-Χανδόλια.