ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Μια γυναίκα στην Πλύτρα του Δήμου Μονεμβασίας βρήκε το σκυλάκι της μέσα σε μια λίμνη αίματος το πρωί της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου. Πρόκειται για την κ. Χρυσούλα Παράσχου η οποία φρόντιζε το σκυλί που πριν από ένα χρόνο είχε πέσει θύμα βασανισμού από το αφεντικό του.

Το σκυλί έφερε βαθύ τραύμα από τσεκούρι στο κρανίο, ανάμεσα στα μάτια. Η γυναίκα το πήγε στον κτηνίατρο σοκαρισμένη και ενημέρωσε το Φιλοζωικό Σύλλογο Μονεμβασίας.

Ο Σύλλογος κοινοποίησε ευρύτατα τις πολύ σκληρές φωτογραφίες με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να συμβάλλει στη διαλεύκανση του φριχτού αυτού εγκλήματος ενώ, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως θα προχωρήσει σε μήνυση κατά αγνώστου.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο για το περιστατικό αυτό που συνέβη στην περιοχή της Πλύτρας να επικοινωνήσει άμεσα με το Φιλοζωικό Σύλλογο Μονεμβασιάς. Μάλιστα, ανώνυμος προσφέρεται να δώσει 1.000 ευρώ αμοιβή σε αυτόν που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του δράστη του φριχτού αυτού εγκλήματος.