Γράφει ο Γιάννης Μητράκος

Την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017, στο Κέντρο «ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΗΣ», που βρίσκεται στο Κεφαλάρι του Αγίου Ιωάννη Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε η 5η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη από τον Σύλλογο Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας.

Στην αρχή της γιορτής μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεόδωρος Τσαγκαρούλης ευχαριστώντας τους παραβρισκόμενους για την συμμετοχή τους. Ο κ. Τσαγκαρούλης αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος για την διατήρηση και ανάδειξη των τραγουδιών του μεγάλου λαϊκού βάρδου Στέλιου Καζαντζίδη και του καλού λαϊκού τραγουδιού.

Ακολούθησε η παρουσίαση ενός πλούσιου, ποιοτικού μουσικού προγράμματος από την λαϊκή ορχήστρα του Συλλόγου που την αποτελούν οι δεξιοτέχνες μουσικοί: Κώστας Βεργυρής-μπουζούκι, Γιώργος Σκούρος–μπουζούκι, Κώστας Κατσέτος-πλήκτρα, Στράτος Χατζηαναστασίου -κιθάρα, Κώστας Φραγκής-μπάσο, Νίκος Σταματάκος-κρουστά. Τραγούδησαν με εξαιρετική επιτυχία οι: Σπύρος Κουτσοβασίλης, Ειρήνη Χριστοφυλλάκη, Αθηνά Κοκκόλη και Στράτης Τριανταφυλλόπουλος .

Μερικές από τις όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν οι ατομικές και συλλογικές χορευτικές επιδόσεις των φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη, αλλά και το κοινό τραγούδι όλων όταν η ορχήστρα και οι ερμηνευτές θύμιζαν αξέχαστες επιτυχίες του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής έγινε κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς . Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση και προβολή της 5ης Γιορτής και ιδίως τα τοπικά ΜΜΕ.