ΑΘΗΝΑ. O Γιώργος Σακελλαρόπουλος, εκπροσωπώντας τους «Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου» προσκλήθηκε από την Σχολή Le Monde προκειμένου να πραγματοποιήσει την Τρίτη 7/11/17 σεμινάριο – παρουσίαση σχετικά με την γευσιγνωσία και τις νεώτερες εξελίξεις στην βιολογική ελιά και το ελαιόλαδο. Όπως ήταν φυσικό ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος απευθυνόμενος στο ακροατήριο αναφέρθηκε και στα Υγειοπροστατευτικά στοιχεία / δεδομένα που έτσι κι αλλιώς καθιστούν τα προϊόντα των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου διακεκριμένα.

Επί 3,5 ώρες έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση – συζήτηση τόσο στους σπουδαστές όσο και σε στελέχη της Διοίκησης της Σχολής που έδειξε τόσο τη διάθεση για μάθηση όσο και το επίπεδο των σχολών Le Monde.
O Γ. Σακελλαρόπουλος αναφέρει: «Συμπέρασμα... Αγαπάτε αυτό που κάνετε... Ευχαριστώ πολύ για την τιμή της πρόσκλησης, την φιλοξενία, το υψηλό επίπεδο, το άριστο κλίμα της διοίκησης, του διδακτικού προσωπικού και των μαθητών της σχολής LE MONDE. Διαπίστωσα προσωπικά στο σεμινάριο διάρκειας 3 ωρών, γιατί είναι οι κορυφαίοι στον χώρο».