#στολίδι από τον τόπο σου

Η Έκθεση Local On – Τοπικόν έρχεται ξανά από την ομάδα Activate Now στο Παλιό Μεταξουργείο λίγο πριν τα Χριστούγεννα11-11-2017 17:35   

ΣΠΑΡΤΗ. Στο παλιό μεταξουργείο, στη Σπάρτη, «υφάντρες» και «υφαντές» της περιοχής έπιασαν πάλι δουλειά και στις 15, 16 & 17 Δεκεμβρίου εκθέτουν τα έργα τους! Η Έκθεση χειροποίητου Local On έρχεται σε ένα μήνα περίπου και η Ομάδα Activate Now // Ενεργοποίηση Τώρα καλεί σε συμμετοχή!

«Αν φτιάχνεις, μικρά ή μεγάλα τεχνήματα αλλά και εδέσματα, με σύγχρονες αλλά και παλιές μεθόδους, τοπικά ή υπερτοπικά υλικά, περίτεχνα ή μινιμαλιστικά, πολύχρωμα, εμπριμέ ή μονόχρωμα, αναλογικά ή ψηφιακά, με αγάπη αλλά και πείσμα πάρε μέρος στην επόμενη έκθεση χειροποίητου, τη LOCAL ON [τοπικΟΝ].
Συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής καλείσαι να συμμετάσχεις σε μια κοινότητα τεχνιτών και ονειροπόλων που προσπαθούν να παντρέψουν τη φαντασία με τον τόπο, την τέχνη και το πνεύμα συνεργασίας»
, αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση της Ομάδας.

Οι εκθέσεις LOCAL ON [τοπικΟΝ] είναι ένα παράδειγμα συνεργατικής οικονομίας όπου χωρίς ιεραρχία και με τη συμμετοχή όλων προωθούνται οι εφαρμοσμένες τέχνες και οι άνθρωποι της στην  περιοχή μας.

Πρωτοβουλία και διοργάνωση ομάδα: Activate Now//Ενεργοποίηση Τώρα.

Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τις 19 Νοεμβρίου.

Κόστος συμμετοχής 40€.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ