ΣΠΑΡΤΗ. Το σχολείο ξεκίνησε, τα παιδιά σχεδόν προσαρμόστηκαν και τώρα είναι η στιγμή που αρχίζουν να εμφανίζονται μικρότερες ή μεγαλύτερες μαθησιακές δυσκολίες.

Την Παρασκευή το μεσημέρι στις 12.00 συζητάμε με την Νικολέττα Παπαδοπούλου, Λογοθεραπεύτρια και Υπεύθυνη του Κέντρου Λογοθεραπείας Νόησις για αυτές τις δυσκολίες και για το πότε θα πρέπει να μας ανησυχήσουν και να μας κινητοποιήσουν!

Αναζητώντας εξηγήσεις και λύσεις μαθαίνουμε για την οπτομετρία, μια επιστήμη ευρύτατα διαδεδομένη στο εξωτερικό αλλά σχεδόν άγνωστη στην Ελλάδα η οποία με απλό και ενδιαφέροντα τρόπο δίνει απαντήσεις και θεραπευτικές οδηγίες πάρα πολύ αποτελεσματικές σε πάρα πολλά παιδιά που ως σήμερα ταλαιπωρούνταν με μακροχρόνιες θεραπείες.

Γνωρίζουμε τον Βασίλη Κόκκοτα, Κλινικό Οπτομέτρη που συνεργάζεται με το Κέντρο Λογοθεραπείας Νόησις. Ο κ. Κόκοτας μας συστήνει την ειδικότητά του και μας μιλά για το πόσο πολύπλοκος είναι ο δρόμος του φωτός…

Όλα αυτά και πολλά ακόμη την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 12.00 στο ραδιόφωνο Notos 94.9 στην εκπομπή «Καλοί μου άνθρωποι» με την Εύα Νικολοπούλου.

Μην το χάσετε!