Μνημόσυνα
Αλέκος Β. Καπετανέας

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 8.00πμ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αλέκου Β. Καπετανέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Έλενα , τα παιδιά του Πέτρος, Βενιζέλος, Ελένη, Μαρία και Χριστίνα, τα αδέλφια του Χρήστος, Βαρβάρα, Ελένη Τραγά και Κωνσταντίνα Χήρα Καπετανέα, τα εγγόνια του Αλέξανδρος καιΤρισεύγενη και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Αρ. Σταθάκος
Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Χρύσαφα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτριο Αρ. Σταθάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Άννα ,τα τέκνα του Ειρήνη-Αριστείδης και Γιαννούλα-Παναγιώτης, τα εγγόνια του, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Δ. Τσουρούνης
Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Δ. Τσουρούνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα τέκνα του Αντωνία και Δημήτριος , τα αδέρφια του, τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς του.

Κηδείες
Δήμητρα Ν. Καρύδη

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 15.00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 84χρόνης Δήμητρας Ν. Καρύδη. Η ταφή της θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Σπάρτης.

Βρασίδας Γομάτος
Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 85χρονου Βρασίδα Γομάτου . Η ταφή του έγινε στο Β’ Νεκροταφείο Σπάρτης.